Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Charles Michel, Türkiye´ye yönelik politikayı yüz yüze, orantılı ve geri çevrilemez biçimde ilişki kurmak üzerine inşa etmeye devam edeceklerini söyledi.
Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Charles Michel, Türkiye´ye yönelik politikayı yüz yüze, orantılı ve geri çevrilemez biçimde ilişki kurmak üzerine inşa etmeye devam edeceklerini söyledi.
Michel, 24-25 Haziran´da düzenlenen AB Liderler Zirvesi´nin sonuçlarıyla ilgili Avrupa Parlamentosu´nda düzenlenen oturumda milletvekillerine hitap etti.
Zirve toplantısında Kovid-19, göçün dış ilişkiler boyutu, ekonomik iyileşme ve temel haklar ile hukukun üstünlüğü konularının ele alındığını söyleyen Michel, Doğu Akdeniz´de tansiyonun düşmesinin iyiye işaret olduğunu belirtti.
Suriyeliler için ek fon
Gümrük Birliği´nin güncellenmesine yönelik çalışma başlatıldığını anımsatan Michel, AB Komisyonu´nun Türkiye´ye ev sahipliği yaptığı Suriyeliler için ek fon sağlanması üzerinde anlaşıldığını da hatırlattı.
TTA Grup tarafından düzenlenen “Türk Kültür Kampı,” 30–31 Ağustos 2025 tarihlerinde, doğanın ve tarihin iç içe geçtiği Pursaklar’daki Karaköy Mesire Alanı’nda gerçekleştirildi.
TürkiyeASAM Başkanı Eray Güçlüer Sabah Youtube kanalında Esra Aydoğdu’nun sorularını cevapladı.
DünyaDünyada yeni ve onurlu bir dalga yükseliyor: Siyonizm karşıtlığı…
Avrasya Bir Vakfımız ve Gençlik Merkezimiz tarafından düzenlenen “İnsanın Sırrı” başlıklı Divan Sohbetimiz geniş katılımlı bir davetli topluluğu ile gerçekleştirildi.
Türkiye