Tarih: 10.06.2022 10:19

Muğla´daki yangınla ilgili 3 gözaltı: Yangın çıkarıp, selfie yapmış

Facebook Twitter Linked-in

 

Muğla´nın Ortaca ilçesinde, turistlik mahalle Dalyan´da önceki gün çıkan sazlık yangını ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden Davut A.´nın yangını çıkardıktan sonra selfie yaptığı ortaya çıktı.

Dalyan Mahallesi Karadağ mevkisindeki sazlıkta 8 Haziran´da saat 11.00 sıralarında yangın çıktı. İhbarla bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. 3 uçak ve 1 helikopterle alevlere müdahale edildi. Bölgedeki yangın, 6 saatlik çalışma ile söndürüldü.

Yangında 3 hektarlık alan zarar gördü. Yangının çıkış nedenini araştıran İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgeden son olarak 2 kamyonet ile ayrılan Aslan D., Cihan B. ve Davut A.´yı gözaltına aldı.

/resimler/2022-6/10/1021199428734.jpg

3 şüphelinin sazlıkta yetişen kamışları kesip, işleyerek geçimlerini sağladıkları ve aralarında husumet bulunduğu belirtildi. Şüphelilerin husumet nedeniyle birbirlerinin destelenmiş kamışlarını yaktığı belirlendi.

YAKIP SELFİE ÇEKMİŞ

Öte yandan Davut A.´nın incelenen cep telefonunda yangını çıkardıktan sonra selfie yaptığı görüntüler ortaya çıktı. Şüphelilerin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —