Rusya Dış İstihbarat Servisi (SVR) Direktörü Narışkin, Rusya´nın ‘rakiplerinin´ bu yılki parlamento seçimlerine ve 2024´te yapılacak devlet başkanlığı seçimlerine yönelik provokasyon hazırlıkları yaptıklarını belirtti.
SVR Direktörü Sergey Narışkin, Rossiya 1 televizyonuna demecinde isim ve provokasyon türünü açıklamadan Rusya´nın ‘rakiplerinin´ bu yılki parlamento seçimlerine ve 2024´te yapılacak devlet başkanlığı seçimlerine yönelik provokasyon hazırlıkları yaptıklarını söyledi.
Narışkin, ilgili soruya yanıtında, “Rakiplerimiz var gücüyle hazırlanıyorlar. 2021´de de, 2024´te de olacak, elbette” diyerek, Rusya´nın bu kişilerin ‘hangi noktalara yönelik hareket edeceklerinden, hangi noktaları vuracaklarından´ haberdar olduğunu vurguladı.
Rusya Merkezi Seçim Kurulu Başkanı Ella Pamfilova, mart sonlarında yaptığı açıklamada seçimlere müdahalenin ‘birçok unsurunun´ şimdiden ‘görünür´ olduğunu ifade etmişti.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ise nisan ayında Yasama Meclisi´nin toplantısında seçim kampanyasına dışarıdan müdahaleye izin verilmemesi çağrısında bulunmuştu.
LEMAN İSİMLİ KAYNAĞI KARANLIK SÖZDE BİR DERGİNİN PEYGAMBER EFENDİMİZ HZ. MUHAMMED'E YÖNELİK YAPTIĞI SAYGISIZLISIZLIĞI, İNANÇ VE DEĞERLERİMİZE YÖNELİK MAKSATLI SALDIRIYI ESEFLE KINIYORUZ.
TürkiyeProf. Dr. İsmail Hakkı Aydın
TürkiyeProf. Dr. Gazi Yaşargil hayatını kaybetti.
TürkiyeTürkiye, Endonezya'ya KAAN uçağı ihraç edecek.
Teknoloji