Tarih: 13.06.2017 19:00

Stone: Putin, basının kötü muamelesine maruz kalıyor

Facebook Twitter Linked-in

 

Putin´i ´güçlü bir milliyetçi´ olarak nitelendiren Stone, '16 yıllık siyasi sürecin tamamını anlattı, ABD ile ilişkilerin genel çerçevesini çizdi. Putin´in ABD hakkında kötü söz söylediğini duymadım. Putin, Washington ile ilişki kurmak istediğini söyledi. ABD´li yetkililerden her zaman ´partnerler´ olarak söz etti. Bu bir yönden gülünçtü. Zira partnerliğin iki tarafı çalışmıyor gibi. Putin, gerçekten partnerlik ilişkileri istiyor. Putin´in ABD´yle hala ilişki kurabileceğine dair güçlü bir his var' ifadelerini kullandı. 

´HAKARET VE KÖTÜ MUAMELEYE RAĞMEN KİMSE HAKKINDA KÖTÜ KONUŞMADI´

Putin´in kendisini ülkesine adadığını ve Rus liderin sakinliği ve nezaketi karşısında şaşırdığını anlatan Stone, başından birçok şey geçmesine, basın tarafından hakarete ve kötü muameleye maruz kalmasına rağmen Putin´in hiç kimse hakkında kötü söz söylemediğinin altını çizdi.

´PUTİN´İN KIZGIN OLDUĞUNU HİSSETMEDİM´ 

Stone, Putin´in basının kötü muamelesi nedeniyle kızgın olduğunu hissetmediğini kaydetti.

´RUSYA İLE İLİŞKİLERİN YUMUŞAMASINDA YANLIŞ OLAN NE?´

Stone´un Rus lideri destekleyici sözleri üzerine Colbert, 'Putin´de olumsuz bir şeyler buldun mu?' diye sordu.

Colbert´e 'Rusya ile ilişkilerin yumuşamasında yanlış olan ne?' sorusuyla karşılık veren Stone, 'Buna karşı mı çıkardın? Bu mentaliteyi anlamıyorum. Belki de Trump´tan nefret ettiğin için böyle düşünüyorsun' ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —