Ve Elon Musk tüm çalışanlara duyurdu! Saat verdi: Bugün iş durumunuz belli olacak!

Ve Elon Musk tüm çalışanlara duyurdu! Saat verdi: Bugün iş durumunuz belli olacak!

Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk, çalışanlarına bir e postayla bugün işten çıkarılıp çıkarılmadıklarını öğreneceklerini söyledi ve saat de verdi.

 

Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk, çalışanlarına bir e postayla bugün işten çıkarılıp çıkarılmadıklarını öğreneceklerini söyledi ve saat de verdi. Milyarder iş insanının şirketin geleceğine dair bir hafta süren belirsizliğin ardından, yeni plan ve güncellemeler arasında şirketin yarısını işten çıkarması bekleniyor.

Twitter, bir e-postada Cuma günü personelini işten çıkaracağını söyledi. Çalışanlara e-posta yoluyla işten çıkarılıp çıkarılmadıkları, ofislerini geçici olarak kapatıp personel erişimini engelledikleri bildirilecek.

ABD yayıncısı NBC News tarafından da alınan perşembe akşamı gönderilen e-postada Twitter, Cuma sabahından başlayarak çalışanları e-postayla bilgilendireceğini söyledi.

ŞİRKETİN BAŞARISI VURGULANDI

E-postada, “Bunun Twitter’a değerli katkılarda bulunan birkaç kişiyi etkileyeceğini biliyoruz, ancak bu eylem, şirketin başarısının devam etmesini sağlamak için ne yazık ki gerekli” denildi.

Sosyal medya şirketinden, personele gönderilen e-postada, Cuma günü Türkiye saatiyle 19:00'a kadar çalışanların personel kesintileri konusunda uyarılacağı belirtildi.

Şirketi devraldıktan sonra CEO Parag Agrawal’ın yanı sıra Twitter’ın finans direktörü ve hukuk, kamu politikası ve güven ve güvenlik başkanını derhal görevden alan Musk'ın şirketin 7.500 çalışanın yarısının bordrosunu kesmeyi planladığı yaygın olarak bildirilmişti.

EKİP KOMPLE DEĞİŞEBİLİR

İçeriden gelen bilgilere göre, Musk'ın ekibi, mühendislerden son 30 ila 60 günde yazdıkları kodu yazdırmalarını isteyerek Twitter çalışanlarının üretkenliğini şimdiden değerlendirmeye çalıştı. Musk ayrıca Tesla mühendislerini de Twitter kodunu incelemeleri için getirdi.

Yine de, işten çıkarmaların şirketin hangi bölümlerinin etkileneceği belli değil. Musk, Tesla'da birkaç yıl önce tüm halkla ilişkiler ekibini kovmuştu. Bu düşünceye göre, muhtemelen Twitter'ın halkla ilişkiler ekibinden de kurtulacak.

 

 



Yaşargil Efsanesi

Prof. Dr. İsmail Hakkı Aydın

Türkiye

“YÜZYILIN CERRAHI” HAYATINI KAYBETTİ

Prof. Dr. Gazi Yaşargil hayatını kaybetti.

Türkiye

“MİLLİ UÇAK KAAN”ENDONEZYA YOLCUSU

Türkiye, Endonezya'ya KAAN uçağı ihraç edecek.

Teknoloji

Soykırım destekçisi Siyonist bakanlara 'canavarlık' yaptırımı! Ülkeye girişleri yasaklandı

Birleşik Krallık, Gazze'ye ilişkin ifadeleri sebebiyle İsrail'in aşırı sağcı Maliye ve Güvenlik bakanlarına yaptırım kararı aldı.

Dünya

Yaşargil Efsanesi

“YÜZYILIN CERRAHI” HAYATINI KAYBETTİ

“MİLLİ UÇAK KAAN”ENDONEZYA YOLCUSU

Soykırım destekçisi Siyonist bakanlara 'canavarlık' yaptırımı! Ülkeye girişleri yasaklandı

Trump'tan göstericilere hapis tehdidi! Toplu tutuklamalar başladı: Sokağa çıkma yasağı uygulanıyor

Ferdi Zeyrek'in ölümünde bilirkişi raporu tamamlandı: Mühendislerin dikkat çektiği altı tespit

İstanbul'un üç ilçesinde seçim tamamlandı: Gaziosmanpaşa Belediyesi AK Parti'ye geçti

Togg'un yeni sedan modeli yollarda! İşte tahmini satış fiyatı

Terörsüz Türkiye’ meselesi konuşuldu

BELARUS BAŞKONSOLOSU VAKFIMIZI ZİYARET ETTİ

GENÇLERDEN 19 MAYIS BULUŞMASI

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun

Türk Mallarını Rumlaştırma Tuzağı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Trump'ın görüşmesi dünya basınında

Ukrayna'nın Kursk ısrarı: Ordu ikinci kez Rus topraklarında

Çin, Japonya, Güney Kore ve 10 ASEAN üyesi ülke, artan ticaret korumacılığına karşı ortak bildiri yayınladı

Bilim insanları elektrik ileten yeni bakteri türü keşfetti

Yapay zekâ sosyal etkileşim testini geçemedi

TEKNOFEST 10 milyon 688 bin kişiyi havacılık, uzay ve teknolojiyle buluşturdu

3 MAYIS TÜRKÇÜLER GÜNÜNÜ UNUTMADIK

MAVİ VATAN GÜNDEMDEN HİÇ DÜŞMEMELİ

GENÇLİK MERKEZİMİZ TİMSAL KARABEKİR’İ ZİYARET ETTİ

ABD, Suriye yönetimiyle normalleşme için ön koşullarını açıkladı: Yaptırımlar hafifletilebilir

Trump'a göre, Rusya'nın Ukrayna'yı ele geçirmemesi büyük bir taviz

Ticaret geriliminde 'toplantı muamması': Trump "görüştük" dedi, Çin reddetti

Tarife gerilimi küresel ekonomide resesyon endişelerini körükledi

İsrail ordusunda isyan büyüyor: 'Gazze’de ne kaldı ki hala bombalıyorsunuz?'

Gizli operasyon ifşa oldu: Esad, Suriye’den para ve gizli belgeleri böyle kaçırmış

Siyasette ‘ishâl-i fem’ salgını

Aliyev’den KKTC’ye destek: Her zaman yanlarındayız

Yükleniyor